MENU ON CRU
Amuse bouche
Dutch Yellowtail
Gemarineerde Dutch Yellowtail geserveerd met een hollandaisesaus
van grapefruit, gepekelde tomaat, taggiasca olijf en visfumet
Eend
Ravioli gevuld met gekonfijte eend en bloedworst, jus de veau, gesauteerde ui en saus van eendenlever
Sukade
Gebakken sukade met verschillende bereidingenvan knolselderij en appel geserveerd met
verschillende ingelegde groenten
Mille Feuille
Mille Feuille gevuld met crème van sereh,
limoenblad en banaan, gezouten karamel en ijs van banaan
4 gangen €65
MENU
Voorgerechten
Langoustine €24
Carpaccio van langoustine geserveerd met een vinaigrette op basis van sisho en sesam, crème fraîche, kaffir limoen en verschillende ingelegde groenten
Geglaceerde zwezerik €29
Zwezerik geglaceerd in een saus van ananas en zwarte kardemom,
sous vide gegaarde ananas samen met lavas en roze peper
Kreeft €21
Terrine van kreeft met prei, reductie van kreeft en langoustine,
geserveerd met een vinaigrette van waterkers
Ravioli €23,50
Ravioli gevuld met gekonfijte eend en bloedworst, jus de veau,
gesauteerde ui en gebakken eendenlever
Hoofdgerechten
Heilbot €32,50
Gebakken heilbot met mousseline van La ratte du santerre aardappel,
visfumet, monniksbaard en daslook olie
Tarbot €60
Gebakken tarbot geserveerd met verschillende bereidingen van topinamboer, gel van vlierbloesem, zuurkool en beurre blanc van gerookte thee
Wagyu A5 €75
Japans wagyu A5, verschillende bereidingen van ui, lavas en ponzu
Anjou duif ‘Royal’ €42,50 p.p
Op het karkas gebakken Anjou duif ‘Royal’ geserveerd met
een tarte tatin van peer, schorseneren en
een jus op basis van koffie
*per 2 personen te bestellen
Sukade €30
Gebakken sukade met verschillende bereidingen van knolselderij en
appel geserveerd met verschillende ingelegde groenten
MENU
Nagerechten
Mille Feuille €19
Mille Feuille gevuld met crème van sereh,
limoenblad en banaan, gezouten karamel en ijs van banaan
Selectie kazen €22,50
WIJNKAART
Laat je verrassen door wijn-spijs combinaties van sommelier Denise van der Mijn. Of duik de wijnkaart in om een mooie selectie te maken.
Heeft u specifieke wensen?
Neem vooraf contact op met het team via info@restaurantoncru.nl.